Over Kattenmaatjes

Welkom op Kattenmaatjes.nl! Mijn naam is Fien en ik ben de trotse eigenaar van deze website. Ik ben een groot kattenliefhebber en de gelukkige eigenaar van Herbert, een lieve en eigenwijze Europese korthaar die ik acht jaar geleden heb geadopteerd uit het asiel. Herbert is mijn grootste inspiratiebron voor deze website en ik wil graag mijn passie voor katten delen met andere kattenliefhebbers.

Herbert in 2016 (1 jaar oud).

Katten zijn niet alleen prachtige dieren, ze hebben ook hun eigen unieke karakter en persoonlijkheid. Als je een kat adopteert, wordt deze al snel een belangrijk onderdeel van je leven en gezin. Het is daarom belangrijk om goed voor je kat te zorgen en hem of haar de beste verzorging en aandacht te geven. Op deze website vind je dan ook allerlei handige informatie over katten, van gezondheidsadviezen tot praktische tips voor de dagelijkse verzorging. Daarnaast proberen we antwoord te geven op vaak gestelde vragen over katten.

Ik hoop dat Kattenmaatjes.nl een inspiratiebron voor je zal zijn en dat je net zo veel plezier en liefde voor katten zult hebben als ik!

Herbert in 2023 (8 jaar oud).

Scroll naar boven